Mud Mania

27 Juli

Lemelerveld

Mud Mania gaat door op 27 juli 2019 

derde editie autoblubbering Lemelerveld! 

 

Op zaterdag 27 juli vind alweer de vierde editie plaats van Mud Mania. Een leuk en gezellig feest, met kinderspelen, veel autospektakel en een mooi feest in de avond als afsluiting. De dag is van 10.00 uur tot 1.00 uur, kortom een hele dag vermaak.

 

 

Autoblubbering houd in dat je met een speciaal aangepaste auto door een bak modder van 50 of 60 meter rijd. Deze auto`s verschillen erg, sommige zijn relatief standaard met eigenlijk alleen trekkerbanden in plaats van normale banden. Maar anderen zijn alleen maar met blubbering in gedachte gebouwd en hebben 750 tot 1000 pk. De wedstrijd bestaat uit meerdere rondes en na elke ronde wordt er meer modder gemaakt zodat het steeds moeilijker wordt om er doorheen te komen. Dus met elke ronde wordt het ook spannender om naar te kijken!

 

Heb je nog een oude auto op de oprit staan en ben je toe aan een avontuur? Geef je dan op voor de autoblubbering. Aanmelden kan via: www.mudmania.nl, Hier is ook het reglement en de laatste info over het evenement te vinden. 

De autoblubbering wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere: Tegelzetbedrijf Hans Meulman, Dierenpension de Berkensingel, Vekoma BV en Mestebeld Trucks uit Lemelerveld.  

 

Entree onder 12 jaar: Gratis.  
12 jaar en ouder € 5,-.  
Kaarten zijn alleen bij de deur verkrijgbaar. Meedoen kan via: www.mudmania.nl. graag op de hoogte blijven? Geen probleem volg ons op facebook @mudmaniasalland.

Mud Mania vindt plaats aan de Hoenderweg 12 te Lemelerveld.