Mud Mania

25 Juli

Lemelerveld

Mud Mania viert dubbelfeest op 26 & 27 juli 2019, 

Hollandse avond en de vierde editie van autoblubbering Lemelerveld! 

 

Houd jij van pk’s? Van rondvliegend modder? Geniet jij van auto’s, bier drinken en gezelligheid? 
Kom dan 27 juli naar Autoblubbering Mud Mania in Lemelerveld! Ervaar dé Amerikaanse autosport hier in Nederland!

 

Hollandse avond
26 juli 2019 aanvang: 20.00                                                 Entree: Gratis!     

De autoblubbering 
27 juli 2019 welkom vanaf: 09.30                                         Entree:  €5.-*

Autoblubbering Mud Mania viert zijn vierde editie dit jaar en het wordt grootster, blubberiger en bruter dan ooit! Daar moet je bij zijn! Met ongeveer 50 verschillende blubberwagen tot wel 1.000 pk, verwachten we een groot spektakel! Er is een groot verschil tussen de deelnemende auto’s. Zo zijn er auto’s waarbij enkel de standaard banden zijn vervangen door trekkerbanden, terwijl er ook auto’s mee doen die volledig zelfgebouwd zijn en 750 tot 1.000 pk hebben. De wedstrijd bestaat uit verschillende rondes, met de verschillende klasses en na elke ronde wordt de baan moeilijker gemaakt. Het blijft spannend om te zien wie het gaat redden om door de bak te komen en wie vast komt te zitten in de modder!

Maar dat is niet alles. Naast de wedstrijd tussen de auto’s zijn er ook Oldtimer trekkers te zien op het terrein, die tijdens de pauzes van de wedstrijd hun gespin laten horen. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Denk aan een knutseltafel, springkussens en een skelterblubberbaan. We hebben een mooie loterij waar altijd wat te winnen is en dit jaar zitten er wel hele bijzondere items bij met dank aan de diverse sponsoren. Natuurlijk is er genoeg aan versnaperingen te krijgen op het evenement.

Muziek mag op een evenement als dit niet ontbreken. Daarom beginnen we al vrijdag 26 juli met een Hollandse avond met verschillende zangers die je al goed in de stemming brengen! Zaterdag zijn er hits van onze vaste DJ Roy Besten en de wedstrijd wordt van het beste commentaar voorzien door niemand minder dan “Stem zonder Rem” Wim Bremmer!

*= vanaf 12 jaar